Spellägen

Dessa är beprövade på vår bana och nedanför följer en kort sammanfattning om de olika lägena. Alla förslag på spellägen är välkomna hos oss, dessa är bara ett axplock av många roliga spelformer.

Domination 15min     Respawn

Vårt nyaste spelläge Domination går ut på att erövra flaggor med sin lagfärg. Det lag som har flest flaggor hissade när tiden tar slut har vunnit!Lämplig för 10+ grupper då hela banan används

Centerflag 10min         Respawn

En klassisk favorit. Reglerna är enkla, en flagga i mitten av vår lilla bana. Den som först knycker flaggan och för den till sin bas får ett poäng. Går  att plocka många poäng här, rekordet för snabbast poäng är f.n 23 sekunder!

Eliminering      Ingen respawn

Här gäller det att se upp. En träff och spelet är slut för den träffade. Målet är att skjuta ut motståndarlaget och kan köras på hela banan, men det beror på gruppens storlek. Det finns även varianter där man använder medics, andra startpunkter osv. 

Samlaren 15min             Respawn

Här gäller det att man samarbetar som ett lag! En samlare utses i respektive lag och det är ENDAST denna samlare som får hämta objekt. Först till 3 objekt vinner och det finns 5 objekt utspridda på mittenlinjen av banan så det gäller att man är snabb, taktisk och har lagspelare som mer än gärna tar en kula för samlaren. Lämplig för 10+ grupper då hela banan används

Storma Basen  15min

Ett lag utgår från fältbasen och deras objektiv är att storma och överta skogsbasen där det andra laget försvarar till siste man. Det lag som stormar har oändlig respawn medans försvarande återvänder till safezone vid träff. Målet för anfallande är att storma basen innan tidsfristen är slut och försvarande lag vinner om dem lyckas försvara basen när slutsignal ljuder.

Old Wars         Final

Vårt mest adrenalinfyllda spelläge och en given avslutande final. Två lag ställs upp mot varandra med 20-30 m emellan. På kommandon siktar man in sig på lämplig motståndare och skjuter av ETT skott. Missar skotten går överlevande 2 steg närmre varandra och successivt ändras spelreglerna för att slutligen brisera ut i ren skär kaos.